top of page
Team Studio Östersund 3.jpg
Om oss: Bild

VI VILL VARA MED OCH BIDRA TILL HÅLLBARA, EFFEKTIVA OCH HÄLSOSAMMA ARBETSPLATSER -  FRISKVÅRD FÖR ALLA

Studio Östersund grundades 2019 och drivs av Helena Ekholm, Johanna Rapp och Maria Lundberg med en vision att skapa en mötesplats med fokus på det individuella och personliga. Vår mission var att erbjuda rörelse där alla kan vara med - låg tröskel helt enkelt. Ledorden för studion blev unikt, personligt, exklusivt och professionellt.


Vår studio är inte ett traditionellt gym utan har en mer personlig stil vilket du kommer märka när du kliver in genom dörrarna. Här har vi jobbat med helheten vad det gäller känsla, inkludering och färg/form.


Vi har skapat ett unikt team med många och breda kompetenser och vårt mål är att få fler på arbetsplatsen att må bättre med allt ifrån rörelse och kost till mental hälsa. Förutsättningarna och behovet på företaget/hos de anställda styr upplägget. Vi genomför en behovsanalys på ert företag och kommer därefter med ett skräddarsytt förslag på upplägg. 

Vi erbjuder allt från aktiva möten där ni kan kombinera fysisk aktivitet med ert möte till rörelseträning på ert företag.

Om oss: Funktioner
bottom of page